Vi tænker

hvordan du når dine kunder på tværs af kanaler

Vi bygger

de steder interaktionen med kunderne sker

Vi driver

engagement på og kundetrafik til dine platforme

Det er ok at sige nej tak til reklamer

Det gør du måske også selv. Det er ikke det samme som at sige nej til markedsføring.

Men en ny tids forbruger – altid på, altid tværmediel, altid socialt tilstedeværende – kræver en ny tids marketing. Som sætter kunden i midten, ikke produktet. Som tænker på brugeroplevelser i en omnichannel virkelighed, ikke på aktivering af kampagner i kanalsiloer. Den slags marketing tilbyder vi hos Magnetix Linked by Isobar. Med alt hvad det indebærer.

Hvad betyder det i praksis?

Du skal møde dine kunder et sted - om det er et website, en e-handelsløsning, sociale medier, en app, et loyalitetskoncept eller et dialogprogram. Det kalder vi en platform. Dét kundeforholdet bygges på og fra.

Så skal du finde ud af hvordan du når kunden hvor hun er - og hvordan du bliver relevant for hende. Med det rigtige indhold, ud fra de rigtige data, med den rigtige teknologi. Det kalder vi strategi.

Skal det virke, skal dine kunder have lyst til at interagere. Ved at tiltrække dem med engagerende indhold og services – inbound marketing - eller ved at fange deres opmærksomhed med effektiv outbound marketing: digitale kampagner, display ads, search marketing eller dialogmarkedsføring.

Og når så det hele spiller, skal det helst blive ved at spille. Det kalder vi service. Sikker drift på alle niveauer. Fra teknisk support til kontinuerlig produktion af involverende content. Det er sådan set det. Vi kan hjælpe dig med hele puslespillet - eller bare de sværeste brikker. Det er op til dig.

Alliancer

  • Adobe