YouSee vælger Magnetix som ny dialogpartner

7. november 2014

Magnetix skal levere indsigtsbaseret dialog til Danmarks største kabelnetudbyder af tv, telefoni og bredbånd.

YouSee har i den allermest konkrete forstand konstant forbindelse til langt over en million kunder. Med en palette af TV, bredbånd, radio og telefoni - også mobil - kan YouSee dække hele kundens digitale behov. Nu er Magnetix valgt som ny bureaupartner til at skabe dialog der knytter kunderne endnu nærmere til YouSee – og hjælper dem til at bruge og værdsætte brandets mange muligheder.

COO Christina Rind Helsbro  ser store muligheder i det nye samarbejde:

"Vi ser helt klart at den gyldne treenighed i markedet lige nu er indhold, indsigt og intelligent anvendelse af teknologi. Og på alle tre områder har YouSee et fantastisk fundament for at lave banebrydende løsninger. Ikke bare kan vi komme helt tæt på kunderne på baggrund af en mængde spændende data - vi kan faktisk også tilbyde relevant indhold i absolut verdensklasse gennem fx YouSee Play."

Magnetix er allerede i fuld gang med at løse de første opgaver for YouSee, for der har ikke været tale om nogen stor og langstrakt bureaukonkurrence:

"Vi har været på jagt efter et indsigtsbaseret bureau, men vi har også lagt vægt på evnen til at omsætte indsigterne til kommunikation," siger Camilla Ramby, marketingdirektør hos TDC, om processen for bureauvalget. "Vi har først selv identificeret dem, vi fandt interessante, og så har vi holdt nogle møder, hvor vi har lært dem at kende og vurderet deres tilgang, kemi o.s.v. Derefter har vi truffet en beslutning og er gået til kontraktforhandling."

Den proces førte altså til valget af Magnetix som nyt dialogbureau. Og hos Magnetix glæder Christina Rind Helsbro sig til at arbejde med en af landets største kundebaser:  "Vi ser nogle meget spændende perspektiver i at udvikle personaliseret servicekommunikation der kan tilføje værdi til oplevelsen af at være kunde hos YouSee. Der er mulighed for at forme hele den måde mennesker forbruger digitale medier på i hverdagen og skabe nye og mere tilfredsstillende brugsmønstre."

Janne Aunvig

Janne Aunvig

Senior Consultant


+45 2184 5419