Magnetix bliver Sitecore Guld Partner

12. juni 2015

Magnetix er udnævnt som Sitecore Guld Implementeringspartner. Guld partnerskabet tildeles virksomheder som i exceptionel grad forstår at hjælpe virksomheder med at udnytte alle muligheder i Sitecore platformen.

”Magnetix har arbejdet med Sitecore i mere end 10 år, og vi sætter stor pris på den anerkendelse der ligger i guldpartnerskabet,” udtaler CEO Martin Bochineck. ”Det viser at vi ikke bare på dansk plan, men globalt, er med i toppen af Sitecore-miljøet. Og det understreger at den unikke sammensmeltning af kompetencer som Magnetix tilbyder – design, kommunikation, forretning og teknisk knowhow – er det helt rigtige udgangspunkt for at skabe innovative løsninger med Sitecore platformen.”

Martin Bochineck fortsætter: ”Sitecores udvikling fra Content Management System til Experience Platform falder perfekt i tråd med vores eget fokus på at være et omnichannel bureau, der evner at levere på kundens behov hele vejen rundt. For os er det vigtigt at tilgå platformen med et strategisk blik - og det hjælper vores partnerskab med Sitecore os med.”

Udnævnelsen til Guld Partner kommer lige i hælene på at Magnetix’ arbejde for fagforeningen HK blev tildelt prisen ”Overall Winner: Sitecore Experience Awards 2014”. I 2013 fik bureauets arbejde for ECCO samme udmærkelse. ”Magnetix har en stærk portefølje af Sitecore løsninger som viser både bredden i og dybden af vores Sitecore kompetencer – ud over ECCO og HK, bl.a. Tivoli, Arriva, Damco og Lalandia”, siger CTO Robert Grøndahl Winther. ”Vi er således 26 mand, som hver dag hjælper vores kunder med at skabe overbevisende digitale oplevelser på Sitecore platformen.”

“I takt med at markedet stiller nye krav, og i særdeleshed med at Sitecore platformen har udviklet sig fra CMS til en Customer Experience og e-commerce platform, er vores samarbejde med partnere blevet mere modent og endnu vigtigere. Det stiller nye krav til vores partnere og det vil vi gerne være med til at hjælpe dem med,” siger Thomas G. Andersen, administrerende direktør i Sitecore Nordic. “Tillykke til Magnetix med udnævnelsen til Guld Partner.  Udnævnelsen til Guld Partner viser Magnetix’ evne til at levere løsninger baseret på Sitecore’s vision for Customer Experience Management. De har kompetencerne til at skabe unikke, digitale marketingløsninger, og er i samarbejde med Sitecore med til at skabe værdi for kunderne i et digitalt landskab, der konstant ændrer sig.”

Om Sitecore Experience Platform

Sitecore Experience Platform kombinerer web content management, marketing automation, email marketing, social media, e-commerce, optimering, og analytics i en  samlet platform. Med Sitecore Experience Platform er det nemt at anvende og opsamle viden om kunderne via de digitale kanaler såvel som i forbindelse  med andre berøringspunkter kunderne har med virksomheden. På baggrund af den viden  kan kundeoplevelsen automatisk personaliseres i realtid.

Robert Grøndahl Winther

Robert
Grøndahl Winther

Data Protection Manager