Magnetix bag nyt responsivt Tivoli.dk

25. juni 2015

Eventyrhaven står aldrig stille: Magnetix har revitaliseret Tivoli.dk i nyt, responsivt design og tager dermed endnu et skridt på vejen mod den overordnede vision om den fuldendte gæsteoplevelse.

Tivoli fortsætter med at udleve ambitionen om en digital gæsteoplevelse i verdensklasse. Nyeste projekt i samarbejde med Magnetix er en komplet revitalisering af Havens centrale webplatform Tivoli.dk 

Tivoli lover sine gæster at være "Altid som aldrig før". Og Tivolis nyeste digitale projekt er med til at opfylde det: Tivolis nye hjemmeside er tro mod Havens enestående udtryk, men er på samme tid også på alle måder en nyfortolkning der både designmæssigt og funktionelt styrker gæsteoplevelsen. 

Gæstens ledsager – før, under og efter

Ifølge Tivolis marketingschef Thomas Erichsen skal det nye Tivoli.dk skal på flere områder give Tivolis markedsføring et løft: "Flere og flere af vores gæster bruger vores digitale kanaler - website, app osv - som deres ledsager og guide før, under og efter besøget. Derfor var det vigtigt for os at få en stærk responsiv tilstedeværelse på tværs af forskellige devices, så gæsteoplevelsen bliver sammenhængende. Vores nye design er i høj grad tænkt til at spille sammen med det fysiske besøg i Haven."

Der er dog også andre perspektiver bag nytolkningen, siger Thomas Erichsen: "Tivoli har meget mere end kørende forlystelser at byde på, og vi ville gerne give flere udfoldelsesmuligheder til fx vores spændende kulturtilbud og vores mange spisesteder. På vores nye platform kan vores teaterforestillinger og koncerter træde mere i karakter, samtidig med at vi har fået mulighed for at gengive mere af Havens stemning, bl.a. med brug af video."

Magnetix CEO, Martin Bochineck, glæder sig over endnu et skridt på vejen mod den overordnede vision om den fuldendte gæsteoplevelse: "Udover at vi selvfølgelig er stolte af et flot nyt site, så har vi hele tiden den overordnede digitale rejse i tanke. Det er jo ikke sådan at vi nu er færdige med udviklingen, men med de tekniske muligheder der ligger i det nye site, har vi efterhånden alle rammerne på plads til at bedrive sympatisk, betagende og personaliseret markedsføring i særklasse".

Klik HER for at besøge Tivolis nye responsive site

Martin
Bochineck

CEO


(+45) 8838 3010