Et stort penselstrøg nærmere visionen

1. juni 2016

Et nyt Flügger-site har set dagens lys, og dermed tager virksomheden et stort skridt nærmere visionen om en sømløs, inspirerende omnichannel oplevelse for enhver med boligprojekter på tapetet.

Et site til alle farver og former

Mennesker er forskellige, og det er vores boliger også. Vi har typer af rum til fælles, men med et hav af variationer, når det gælder materialer, overflader og tilstand. Og vores tilgang til boligprojekter er også vidt forskellige. Nogle ”ser det hele for sig”, andre har brug inspiration. Nogle er fødte gør-det- selv’ere, andre på gyngende grund.

Det nye site favner alle og giver mulighed for at lade sig inspirere, vejlede, lære og/eller afprøve præcis som man ønsker. Og resultatet skal gerne blive en nemmere vej frem til de rigtige produkter og den rigtige behandling uanset udgangspunkt.

Omdrejningspunktet for en farverig vision 

Flügger lancerede i slutningen af 2015 sin nytænkende online Farvevælger, der gør det til en flydende, interaktiv leg at vælge farver. Det nye site er næste skridt frem mod visionen om en sømløs omnichannel oplevelse for kunderne. Sitet er omdrejningspunktet for denne oplevelse, fordi det er der trådene løber sammen og samles. Naturligvis i et responsivt design, så oplevelsen også lever på tværs af forskellige mobiler og tablets.

Et kig i maskinrummet

Lanceringen af sitet er endnu en milepæl i Flüggers rejse mod ægte omnichannel, hvor alle IT-systemer deler informationer om kunderne. En rejse, der startede med et roadmap for udskiftning af backend systemer, opgradering af Microsoft Dynamics og en beslutning om at gøre Sitecore 8.1 til omdrejningspunktet for kommunikationen til kunderne.

Commerce-modulet i Sitecore vil på sigt åbne op for en mere helstøbt webshopløsning for kunderne og vil integrere produktinformationerne med sitet, da vedligeholdelse af informationerne sker i Microsoft Dynamics. Samspillet imellem de fysiske butikker og den kommende webshop bliver også sikret gennem tæt integration imellem Sitecore og Microsoft Dynamics. 

Det nye Flügger-site er lanceret i dansk, svensk, norsk og polsk version.

Se flugger.dk her

Martin
Bochineck

CEO


(+45) 8838 3010