Branchens nr. 1 for femte år i træk

10. januar 2018

Årets store brancheundersøgelse, MyImage 2018, som blev udgivet 10. januar, cementerer Magnetix’ position som bureauet med branchens stærkeste brand.

MyImage undersøgelsen følges tæt af alle bureauer i Danmark, for her fælder markedet sin dom over dem. 693 beslutningstagere inden for marketing – primært på ledelsesniveau – har besvaret 20 spørgsmål om deres opfattelse af og relationer til 26 digitale, og 48 andre, bureauer, herunder Magnetix, der for femte år i træk ligger i spidsen af feltet.

Placeringen bygger på en beregning af den såkaldte Brand Power score som samler alle parametre i ét tal. Samlet set giver det en score der ligger 57% over branchens nr. 2 – en distance der siden 2017 undersøgelsen er øget med 11 point. 

Magnetix’ CEO, Martin Bochineck, er både stolt og ydmyg over resultatet: ”For os er MyImage den bedste pris at vinde, da den er markedets og kundernes samlede bedømmelse af os over er helt år. Vi er stolte over at ligge i top for femte år i træk.”

Han peger samtidig på at 2017 har været et år med mange udfordringer – som heldigvis er blevet håndteret med skindet på næsen: ”Vi har arbejdet hårdt gennem 2017, og har slået os sammen med Isobar, så vi har været spændte på at se, om vi kunne holde kadencen med en større organisation , 170 medarbejdere – og sådan set også et nyt navn! Nu kan vi se at det er lykkedes. Den nye situation betyder at vi har endnu flere stærke kompetencer at bringe i spil, og et endnu stærkere tilbud til markedet. Jeg forventer helt klart at den styrke vil gøre os i stand til at ikke bare at fastholde, men forhåbentligt at udbygge positionen de kommende år.” 

CCO, Christina Rind Helsbro, supplerer: ”Vi mærker helt tydeligt det momentum, analysen påviser – aldrig har vi fået så mange henvendelser fra så mange spændende virksomheder. Både danske og internationale. Det er resultatet af mange års arbejde på at holde sig på forkant med udviklingen og hjælpe både eksisterende og nye kunder med at navigere i et mere og mere uforudsigeligt digitalt landskab”. 

Martin
Bochineck

CEO


(+45) 8838 3010