Morning Essentials d. 4. maj: Det de unge vil ha’

16. april 2018

Magnetix og Dentsu Aegis Network inviterer til næste Morning Essentials, fredag 4. maj kl. 9.00-10.15, hvor du kan finde ud af, hvad de unge vil ha’.

Ungdommen er evigt eftertragtet – ikke mindst som målgruppe. Men hvad er det, de vil ha’, de unge? De fleste af os har masser af fordomme og formodninger om generation Y og Z. Reel indsigt kniber det mere med – især for os, der måske er 10-20-30 år ældre, end dem vi gerne vil have i tale.   

Vi får besøg af to af verdens førende eksperter på nye generationer, Joeri Van den Bergh, co-founder af InSites Consulting og Mattias Behrer, CEO, Dentsu Aegis Network, Sverige, der sammen har skrevet bogen ”How Cool Brands Stay Hot”. De vil dele deres indsigter om, hvordan man møder de unge på deres hjemmebane. 

Magnetix supplerer med en række inspirerende Youth-marketing cases fra vores globale Isobar-netværk.

Næste Morning Essentials afholdes fredag 4. maj. 9.00-10.15 Imperial Bio.

Alle indlæg afholdes på engelsk.

 Tilmeld

Program:

08.30Registrering og morgenkaffe

09.00Marketing to Gen Y & Z
Joeri Van den Bergh og Mattias Behrer

09.55Youth Marketing – 3 globale cases
Christina Rind Helsbro, Magnetix

10.10Magnetix: Spørgsmål og afrunding

Hvem er dette særlig interessant for?
Arrangementet henvender sig til Marketing Managers, CMOs, CTOs, digitalt ansvarlige og data-ansvarlige.

 

DER ER NU LUKKET FOR TILMELDING!

Talere

 

Joeri Van den Bergh Grundlægger og ejer af Insites Consulting. Rådgiver førende globale brands som Coca-Cola, Spotify, Converse og Heineken om markedsføring til børn, teens og unge. Har sammen med Mattias skrevet den prisvindende marketing bog ”How cool brands stay Hot” som nu er på sin tredje udgave.

 

Mattias Behrer CEO, Dentsu Aegis Network Sverige. Står i spidsen for Sveriges mest successfulde bureaugruppe efter at have drevet marketing for Viacom i Europa i ti år. Medforfatter til ”How Cool Brands Stay Hot”.

 

Christina Rind Helsbro – CCO, Magnetix Linked by Isobar. Christina er én af Danmarks førende eksperter inden for digital og 1:1 og er ansvarlig for Magnetix’ kunderelationer.