Isobar udråbt som leder i Gartners ”Magic Quadrant”

3. april 2017

For tredje gang i træk er Isobar udråbt som leder blandt globale digitale marketingbureauer i Gartners "Magic Quadrant". I rapporten er 22 digitale bureauer evalueret på baggrund af 'handlekraft' og 'samlet vision'.

Det globale digitale bureau, Isobar, som er en del af Dentsu Aegis Network, har netop annonceret, at researchvirksomheden Gartner, Inc. har tildelt dem en ledende plads i “Magic Quadrant for Global Digital Marketing Agencies” for tredje gang i træk. I rapporten er 22 digitale bureauer evalueret på baggrund af “handlekraft” og “samlet vision”.

“De seneste tre år har vi set industrien udvikle sig og blive stadig mere konkurrencedygtig,” udtaler Jean Lin, Global CEO, Isobar, “og derfor er vi taknemmelige og ydmyge over for denne anerkendelse.  Vores evne til at levere alle aspekter af en digital løsning - fra strategi til oplevelse og udvikling - har altid gjort os til noget særligt for vores kunder, og det vil det blive ved med, når vi fortsat leder efter nye, innovative løsninger på komplekse digitale udfordringer.”

”Da Magnetix indtrådte i Isobar var et af de væsentligste parametre Isobars store styrke internationalt,” siger Martin Bochineck,  CEO, Isobar Nordics.  “Gartners vurdering cementerer hvad vi allerede vidste, men det gør os stadig meget stolte.  Med knap 6,000 kollegaer på verdensplan hører vi til i toppen og det giver en fatastisk rygvind med de mange kompetencer fordelt på 48 markeder.”

Om Gartners Magic Quadrant

Gartner støtter ikke nogen leverandør, produkt eller service, som er repræsenteret i videnskabelige udgivelser og råder ikke brugere af teknologi til kun at vælge leverandører med de bedste anbefalinger eller anden beskrivelse.

 

Om Isobar

Isobar er et globalt digitalt bureau, der drives af målet om at levere grænseløse idéer realiseret gennem teknologi for at transformere forretninger og brands. Vi har over 5.500 digitale pionéer spredt ud over flere end 85 lokationer på mere end 45 markeder verden over. 

 

I Danmark tegnes selskabet af Magnetix Linked by Isobar, der med mere end 165 medarbejdere er Danmarks største digitale bureau.

Martin
Bochineck

CEO


(+45) 8838 3010