HK.dk vinder Sitecore Experience Awards 2014

17. marts 2015

hk.dk blev 17. marts 2015 kåret som ”Overall Winner: Sitecore Experience Awards 2014”. Kåringen er frugten af to års målrettet udvikling på Sitecore platformen drevet af Magnetix og HK.

Danmarks største fagforening for funktionærer HK, har de senere år satset hårdt på den digitale medlemsoplevelse. En satsning som har båret frugt i form af højere medlemstilfredshed og øget fastholdelsesgrad. Og som nu belønnes med den fineste Sitecore Experience Award 2014.

Sitecore, som ifølge Gartner er en ”Leader” inden for web content management, kårer hk.dk med ordene:

”Løsningen er et flot eksempel på brug af Sitecores Experience Platform til at skabe et nyt digitalt univers med virksomhedens kunder/medlemmer i centrum gennem opsamling af medlemsdata og personalisering af indhold. Dette sammen med websitets responsive design og sociale funktioner giver HK fuld kontrol over de digitale kanaler og mulighed for at dyrke relevans og nærhed i deres digitale medlemskommunikation på tværs af kanaler.”

HK fortsætter den digitale rejse med Sitecore som platform, og har allerede støbt en række kugler til fremtidens digitale fagforening i form af personaliserede, digitale oplevelser som tilpasser sig brugerens adfærd, device og situation.

Lars
Harder

Director of Project Services


(+45) 2773 4801