Flügger tager farverådgivning til næste niveau

27. november 2015

Før stuen får en ny omgang modehvid, er der nu alle muligheder for at afprøve et hav af farver, toner, nuancer og kombinationer. Alt sammen lige ved fingerspidserne i Flügger farvevælger, som Flügger Farver og Magnetix sammen har udviklet.

Inspiration og farvekort i ét

I Flügger farvevælger smelter inspiration og farvekort sammen i en digital helhed. Her kan du nemt og intuitivt få overblik over farvepaletter til forskellige overflader. Du kan trække farver ind på vægge, paneler, lofter m.m., gemme favoritter og sende dem til din mail, som du kan tage med i Flügger butikken.

Intuitiv ’smoothness’

Med farvevælgeren har Flügger Farver og Magnetix presset grænserne for brugen af online teknologi og stukket til den almene betragtning af, hvad en ‘hjemmeside’ gør for dig som bruger. Intuitive navigationsprincipper er med til at skabe et værktøj, som giver nye muligheder for dig hjemme i sofaen, men også for medarbejderne i Flügger butikkerne.

Oplevelse og leg er i højsædet, og du kan hoppe ind og ud af stuen, badeværelset eller stakittet i haven – og hele tiden med lækre glidende overgange, nem navigation og 100% fokus på farver.

Flügger farvevælger er implementeret på både flugger.dkflugger.se og flugger.no – og tilbagemeldingerne fra kunderne har været særdeles positive. Men døm selv.   

Prøv Flügger farvevælger

Martin
Bochineck

CEO


(+45) 8838 3010