danbolig.dk er EPiServer Site of the Year 2014

3. oktober 2014

Med knap 2 uger i bagagen er det nye danbolig.dk blevet præmieret for sin nytænkende brugervenlighed. På EPiServer Update 2014 er sitet blevet udnævnt til EPiServer Site of the Year 2014.

17. september 2014 lancerede danbolig ejendomsmæglerbranchens første responsive website – et site som med minimalistisk renhed, stram prioritering og en helt nyskabende søgefunktion bryder konventioner på stribe. Til stor glæde for brugerne som nu effektivt og brugervenligt kan søge, drømme, ose og sælge bolig online lige godt på mobil, tablet og desktop pc. 

2. oktober præsenteres sitet på EPiServer’s store konference - 'Update 2014' - i eventyrlige rammer på Det Ny Teater i København – og udråbes efterfølgende som året bedste EPiServer Site.

Juryens motivation lyder: 

Med mere end 10 000 boligpræsentationer, 1 million besøgende om måneden og mere end 600 millioner billeder om året er det en kompleks løsning. Med integrationer til mæglersystem og andre forretningssystemer har de skabt datagrundlaget for en tidssvarende løsning, der sætter nye standarder i branchen. Danbolig har valgt at gøre livet nemmere for deres kunder ved at præsentere branchens første responsive website – de har også valgt at præsentere brugerne for en semantisk fritekstsøgning der gør det nemmere for brugeren at finde den rigtige bolig.

Med det enkle og rene design har de skabt en brugeroplevelse ud over det sædvanlige.

Det er således ikke kun brugerne, som har taget det responsive design til sig, også branchen anerkender det som en løsning ud over det almindelige.

Tjek danbolig.dk ud her – fx på mobilen først og herefter på pc’en.

Ulrik Mailand

Ulrik Mailand

Alliance Director


+45 40408073