Magnetix og Demandware indgår partnerskab

9. oktober 2014

Magnetix gør det hurtigere og lettere for detailbutikker og brands at skabe innovativ e-handel med Demandware

I dag har Magnetix offentliggjort, at man er blevet Demandware Solution-partner og derved bliver en del af en eksklusiv gruppe, der er opsat på at accelerere innovation og vækst på Demandware® Commerce. Gennem Solution Partner-programmet tilbyder Magnetix integrationsservices, der giver Demandware-kunder kortere ’time to market’ og hurtigere vækst for deres forretninger.

Ved at gå sammen med Demandware bliver Magnetix i stand til at tilbyde fælles kunder innovative omnichannel-løsninger, der er endnu dybere integreret.

Demandware driver allerede mere end 200 detailbrands på tværs af mere end 900 aktive websites. Demandware Commerce er en cloud-baseret platform, der løbende bliver opdateret, og som har mindst seks større opgraderinger om året, så platformen kan understøtte selv de mest ambitiøse og visionære omnichannel-løsninger. 

”Demandware-platformen er enormt attraktiv for os, fordi den har så meget funktionalitet inkluderet fra starten”, udtaler Martin Bochineck, der er CEO i Magnetix. ”Den gør os i stand til at tilbyde en e-handelsløsning endnu hurtigere, men, hvad der måske er endnu vigtigere, betyder den også, at vi kan bruge vores tid og budget på forretningsudvikling i stedet for back-end-udvikling”.

”Vi er selvfølgelig ivrige efter at udnytte, de muligheder Demandware giver os for at levere en gnidningsfri rejse for kunderne på tværs af kanaler”, fortsætter han, ”fordi dette direkte understøtter vores mål om at være det førende omnichannel-bureau i vores branche. Derudover har Demandware en interessant forretningsmodel, der skaber direkte forbindelse mellem løsningernes succeskriterier og kundernes egne forretningsmæssige mål. Vi tror på, at det er en rigtig formel, og at den vil blive mere og mere eftertragtet i fremtiden”.

Lars Grønkjær, der er Nordics Director for Demandware, tilføjer: ”Magnetix er en rigtig god partner i Danmark for os, fordi de deler vores fokus og ambition om at skabe de bedste omnichannel-brugeroplevelser og har den nødvendige forretningsforståelse, indsigt og tekniske kompetence til at levere disse løsninger til vores fælles kunder”.

Om Demandwares Solution-partnere:

Demandware Solution-partnere kan tilbyde strategi, brancheekspertise, rådgivning om forretningsoptimering samt udvikling, aktivering og løbende løsningssupport døgnet rundt. Solution-partnere får specialiseret uddannelse, skaber tætte arbejdsrelationer med Demandware og er opsatte på at skabe kundetilfredshed, fremragende produkter og vækst.

Martin
Bochineck

CEO


(+45) 8838 3010