danbolig.dk kåret som Danmarks bedste responsive website

23. april 2015

Danish Internet Awards 2015 blev i går uddelt i Cirkusbygningen og danbolig.dk vandt i kategorien ”Bedste responsive website”

danbolig.dk er den første – og indtil videre eneste – responsive webløsning blandt de store danske ejendomsmæglerkæder. Sitet, som hver måned tager mod 1 mio. danskere som søger bolig på pc, tablet og mobil, fik et gennemgribende redesign henover sommeren 2014. Målet var at imødegå den mobile revolution. Mens udviklingen stod på krydsede det gamle danbolig.dk den magiske grænse, hvor mere end halvdelen af brugerne besøgte sitet på enten en tablet eller en smartphone. Så da det nye responsive design blev lanceret i oktober var danskerne mere end klar til et boligsite der fungerer optimalt på alle enheder.

”Med danbolig.dk har vi sat nye standarder for design og funktionalitet i mæglerbranchen”, siger Kommerciel Chef for danbolig Anne Mette Koch. ”Prisen her understreger det innovative islæt – men endnu vigtigere end branchens anerkendelse, er at de mobile danskere har taget godt i mod løsningen. Så godt at vores konverteringsrater er steget med op  mod 50% på mobile platforme - og når al snak om design og teknik forstummer, så er det jo forretning det handler om,” understreger Anne Mette Koch.

danbolig.dk blev i efteråret 2014 også kåret som EPiServer Site of the Year.

Læs vores case om danbolig.dk

ved at klikke HER

Ulrik Mailand

Ulrik Mailand

Alliance Director


+45 40408073