Danmarks bedst drevne digitalbureau

9. oktober 2015

Hvert år tager Computerworld temperaturen på IT-branchen. For tredje år i træk tager Magnetix kronen på området ”Digital Markedsføring”.

Computerworld udgiver hvert år sin store ”Top 100”, hvor bladet analyserer og rangerer virksomheder som arbejder med IT. Rangeringen bygger på hvor godt virksomheden klarer sig på sit marked. I årets analyse (2015) lander Magnetix for tredje gang på pladsen som Danmarks bedst drevne digitalbureau. I hele IT-branchen ligger bureauet nr. 20.

Ifølge adm. dir. Martin Bochineck er de fornemme resultater følgevirkninger mere end mål: ”At være bedst drevet er ikke et mål for os. Virksomheden skal tjene penge, jo, men effektivitet er først og fremmest et spørgsmål om fokus og kompetencer. Vi er meget klare på hvilke typer opgaver vi løser og hvilke vi siger nej til. Og vi er meget bevidste om, hvordan vi driver de forskellige projekter. Men fokus og metode er ikke nok. Du skal samtidig have de stærkeste talenter og de bedste kompetencer. Og her har Magnetix et meget højt niveau” understreger han.

Læs mere om Computerworld Top 100 her