Magnetix optager to nye partnere

30. september 2014

Bureauets partnergruppe får stærkere teknologiske og marketingsstrategiske kompetencer med optagelsen af to nye partnere: CTO Robert Grøndahl Winther og Client Service Director Jimmi Eriksen.

Offentliggørelsen af de to nye navne i partnerkredsen kommer næppe som en stor overraskelse for hverken bureauets kunder eller medarbejdere, for begge de nye partnere har for længst markeret sig med afgørende bidrag til Magnetix' positive udvikling.

CTO Robert Grøndahl Winther kom til Magnetix i oktober 2013 med mange års ledelseserfaring, bl.a. som afdelingsleder i COOP IT, og har siden ledet Magnetix' knap 30 mand store IT-afdeling gennem en periode med stor vækst. "Robert er en stærk og erfaren leder, som på kort tid har formået at styrke vores udviklingsafdeling både i forhold til vores kultur og vores tekniske kompetencer", siger CEO Martin Bochineck om den ene af bureauets nye partnere. "Udover sine ledelsesevner er han også et stærkt kort på hånden når det handler om at rådgive vores kunder om hvordan man bedst organiserer sig i krydsfeltet mellem IT og marketing - et område der bliver vigtigere og vigtigere at få styr på i de fleste virksomheder. Vi synes derfor han var et helt oplagt valg til partnergruppen."

Den anden nytilkomne partner, Jimmi Eriksen, kom til Magnetix i sommeren 2012 efter at have arbejdet med marketing og medierådgivning i en årrække for bl.a. Kunde & Co og senest Creuna. Siden har han for Magnetix bl.a. markeret sig som marketingstrategen bag det mange gange prisbelønnede samarbejde mellem Brødrene Dahl og Magnetix. "Jimmi er en eksponent for den retning vi drømmer om at flytte endnu flere af vores kunder i: En indsigtsbaseret og datadrevet omnichannel-marketingstrategi der arbejder med at komme så tæt på kunden som muligt, sætter kundens behov i centrum, og orkestrerer kommunikationen rundt om på tværs af kanaler. Det er der ikke mange danske virksomheder der lykkes med – men Jimmi har sammen med sine kunder vist at det kan lade sig gøre i praksis."

Med de to nye partnere står der nu i alt 8 partnere bag bureauet. "Det er en stadig proces at finde den rigtige sammensætning i partnerkredsen i et bureau som vores. Og efter at de to seneste partneroptagelser var på den kreative side, var det helt rigtigt at styrke den tekniske og forretningsstrategiske side nu", slutter Martin Bochineck.

Martin
Bochineck

CEO


(+45) 8838 3010