Sitecore Developer / Architect

30. januar 2019

Er du en haj til at udvikle på Sitecore-platformen og har du et ønske om at få dit navn på nogle af branchens største og mest komplekse CMS-projekter? Er du samtidig en sympatisk og engageret holdspiller, så er du måske en af de udviklere, vi har brug for i Magnetix.

Arbejdssted: København V 

LIDT OM DIT NYE JOB

Vi søger kompetente og behagelige kollegaer til vores IT Development afdeling, som i dag består af 26 talentfulde medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen arbejder med Sitecore. Til et af vores store, avancerede projekter, har vi både brug for en dygtig udvikler og en erfaren arkitekt. 

Vi arbejder i teams, med levende tværfaglig sparring, og du kommer aldrig til at sidde alene med en opgave. I dit fagteam møder du dine ligesindede, nogle af landets bedste udviklere. I samarbejde med kollegaerne i dit kundeteam, bestående af kommercielle talenter, ansvarlige projektledere, kreative ildsjæle og dedikerede digitale designere, skaber du ultimative kundeoplevelser på tværs af teknologier, kanaler, browsere og devices.

VI TILBYDER 

Du får en fantastisk arbejdsplads midt i byen med udsigt over Søerne, hvor der sker noget, hvor fremtiden står åben og hvor dine muligheder for at påvirke tingene kun begrænses af din energi og dine kompetencer. Du får mulighed for at arbejde med nogle af de skarpeste kollegaer i branchen for spændende kunder, og du får opgaver og ansvar, der til fulde matcher dine kompetencer.   

Vi har høje forventninger – og meget at tilbyde.

Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af: 

  • Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
  • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost 
  • Fredagsbar og vinklub
  • Skræddersyet onboarding program og mentorordning

Og så er der festerne: Den populære kundefest Samklang, sommerfesten, julefrokosten og julehygge-dagen for børnefamilier. 

OM DIG

Du har solid erfaring med .NET og C# og minimum 2 års fuldtidserfaring som Sitecore Udvikler eller Arkitekt. 

Du er selvkørende, passioneret og motiveres af at arbejde på tværs af faggrupper. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er pligtopfyldende og god til at strukturere din hverdag.  

Vi arbejder primært med Sitecore men derudover udvikler vi også løsninger på Episerver og Umbraco, så hvis du også har erfaring med et af disse CMS’er, er det et stort plus.

OM OS

Vi er et integreret dialog- og webbureau i Isobar Nordics, en del af Dentsu Aegis Network. Vi sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed.  

Vi har en fri og uformel omgangsform - og vores medarbejdere har stor frihed under stort ansvar. Du kommer til at indgå i en organisation hvor nøgleordene er kvalitet, samarbejde og hjælpsomhed, og hvor hverdagen er lige så sjov, som den er krævende.

Isobar hed, indtil 8. april 2019, Magnetix Linked by Isobar. 

Mylmage har kåret os som branchens bedste digitale bureau seks år i træk fra 2013 - 2018.

Vil du gerne i betragtning til jobbet?

Eller vil du vide mere før du beslutter dig?

 

Så send dit CV samt et kort resumé eller ring til vores HR Recruitment Partner, Cecilie Tøfting på:

 cecilie.toefting@isobar.com / 28270244. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!