Senior Project Manager

7. november 2018

I Magnetix vil vi flytte grænserne for, hvad digital kommunikation kan. Hvor tæt vi kan komme på kunderne med dataindsigt og teknologi. Hvor dybe og varige relationer vi kan bygge ved at orkestrere digital kommunikation på tværs af alle kanaler. Vi søger en stærk Senior Project Manager, som deler vores ambition.

Arbejdssted: København V

 

LIDT OM DIT NYE JOB

Som Senior Project Manager evner du at være både sammenhængs- og drivkraft. Du har en naturlig lyst til at lære fra dig til både kunder og kolleger, og derfor har du også mod på at blive sat i spidsen for et af markedets førende web og marketing automation huse. Du driver projekterne fra A-Z og har overblikket og ansvarligheden til at være vores kunders sikre holdepunkt. 

Som Senior Project Manager er du ansvarlig for at scope og drive projekter til aftalt tid, kvalitet og økonomi for en af vores største kunder. Du er også ansvarlig for at sikre at der til stadighed opretholdes et rimeligt niveau af projektdokumentation under hele projektet, så som budgetter, aftaler, specifikationer, mm.

Omkring dig har du en række af landets dygtigste fagspecialister - fra forretningsstrateger, designere, tekstforfattere og automation-specialister, til dataanalytikere og IT-udviklere. Bag dig har du solid erfaring med kommunikation og digital projektledelse, primært indenfor større Marketing Automation projekter. Foran dig har du udsigt til faglige udfordringer, som du ikke finder magen til andre steder. 

I samarbejde med kollegerne i dit faste team, som alle har kundevendte funktioner, og med et kundeteam bestående af både kreative og tekniske personer, arbejder du langsigtet med at drive og udvikle kunden. 

Du vil oftest være kundens primære kontakt. Du er den, der holder hvad vi lover, og den der styrer kunden sikkert gennem processer og projekter, som de måske aldrig har prøvet før. 

Du ved, at kunden stoler på, at du har fleksibiliteten til at få det bedste ud af det team, det budget og den tid der er til rådighed. Og det leverer du på, uanset om det enkelte projekt er en kompleks e-mail marketing løsning, en webkampagne eller en app.

Du får ansvaret for at fastlægge og styre scope af digitale løsninger i samarbejde med dit team. Du driver projektet frem og skaber overblik for både kunde og kundeteamet, for hvem du også tilrettelægger tid, så der opstår gode rammer for samarbejde og fantastiske løsninger.

VI TILBYDER 

Du får en fantastisk arbejdsplads midt i byen med udsigt over Søerne og ca. 200 nye, dygtige og dedikerede kolleger at sparre med i et stemningsfyldt, åbent miljø. Men i virkeligheden bør du opleve stedet selv, så hvis du giver os en time af din tid, giver vi en rundvisning og en kop kaffe. 

Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af:

  • Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
  • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost med mulighed for take-away.
  • Fredagsbar og vinklub
  • En række personalegoder og rabatter via Benify Danmark
  • Skræddersyet onboarding program og mentorordning

Og så er der festerne: Den populære kundefest Samklang, sommerfesten, julefrokosten og julehygge-dagen for børnefamilier.

OM DIG 

Du er allerede en dreven en dygtig Senior Project Manager, men leder måske efter nye muligheder for at udvikle din faglighed.

Du har minimum 5 års erfaring med digitale platforme - gerne fra bureau.

Du kender til agil udvikling og har sikkert selv været med til at drive komplekse dialog projekter efter agile principper.  

Du har interesse for og forstand på teknologi, forretning og ikke mindst på mennesker. 

Du evner at drive flere store projekter på samme tid uden at miste overblikket og gå på kompromis med detaljen og kvaliteten.

Du synes, det er spændende at indgå i et team, ønsker at få det bedste frem i andre, ved hvornår du skal give plads og hvornår du selv skal byde ind.

Du er god til at se løsninger, hvor andre ser udfordringer.

Du kommunikerer ubesværet på både dansk og engelsk - såvel mundtligt som skriftligt.

OM OS

Vi er et integreret dialog- og webbureau i Isobar Nordics, en del af Dentsu Aegis Network. Vi sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed.

Vi har en fri og uformel omgangsform - og vores medarbejdere har stor frihed under stort ansvar. Du kommer til at indgå i en organisation, hvor nøgleordene er kvalitet, samarbejde og hjælpsomhed, og hvor hverdagen er lige så sjov, som den er krævende.

Mylmage har kåret Magnetix som branchens bedste bureau fem år i træk.

Vil du gerne i betragtning til jobbet, så send dit CV samt et kort resumé til jobs@magnetix.dk 

  

Eller vil du vide mere før du beslutter dig?

Så ring til vores HR Recruitment Partner, Cecilie Tøfting, på 28270244.