React app-udvikler

23. november 2018

Du har erfaring med React og TypeScript og har ambitioner om at udvikle apps, eller måske har du allerede arbejdet med React Native. Brænder du for at udvikle løsninger, der giver høj forretningsværdi for kunden? Så er du måske den app-udvikler, vi har brug for i Magnetix.

Arbejdssted: København V 

LIDT OM DIT NYE JOB

Du kommer til at arbejde med udvikling af apps i React Native til både iOS og Android. Udgangspunktet bliver, at du fokuserer på React og TypeScript-delen af app-udviklingen, men du får mulighed for at arbejde med lidt native-udvikling og build/deploy-proces, hvis du ønsker dette. På sigt kommer du sandsynligvis til at arbejde med apps til flere forskellige kunder.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre fagspecialister:

 • Design- og UX-specialister for at skabe den grænseflade, du kommer til at implementere.
 • Backend-udviklere for at skabe den optimale integration til backenden.
 • Andre app-udviklere for at udvikle app’en.Du bliver desuden en del af en app stack, hvor der vil være masser af faglig sparring.

Da vi altid er interesserede i at udvikle vores gode medarbejdere, tilbyder vi et bredt spektrum af karriereveje for de, som ønsker større faglige udfordringer og udfoldelser.

VI TILBYDER

Du får en fantastisk arbejdsplads midt i byen med udsigt over Søerne,hvor der sker noget, hvor fremtiden står åben og hvor dine muligheder for at påvirke tingene kun begrænses af din energi og dine kompetencer. Du får mulighed for at arbejde med nogle af de skarpeste kollegaer i branchen for spændende kunder, og du får opgaver og ansvar der til fulde matcher dine kompetencer. 

Vi har høje forventninger – og meget at tilbyde.

Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af:

 • Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
 • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost 
 • Fredagsbar og vinklub
 • En række personalegoder og rabatter via Benify Danmark
 • Skræddersyet onboarding program og mentorordning

Og så er der festerne: Den populære kundefest Samklang, sommerfesten, julefrokosten og julehygge-dagen for børnefamilier.

OM DIG

Som person er du åben, initiativrig og passioneret. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er pligtopfyldende og god til at strukturere din hverdag. Du har let til grin og motiveres af at arbejde på tværs af faggrupper. Desuden trives du i et team, hvor alle løfter i flok.  

Derudover forventer vi, at du:

 • Har erfaring med React og TypeScript
 • Har minimum 1 års fuldtidserfaring som frontend-udvikler eller React Native-udvikler
 • Gerne erfaring med app-udvikling i form af native, React Native eller andre app-teknologier
 • Har erfaring med agil udvikling
 • Minimum har en mellemlang, relevant videregående uddannelse
 • Er drevet af en passion for at levere det bedste resultat 

OM OS

Vi er et integreret dialog- og webbureau i Isobar Nordics, en del af Dentsu Aegis Network. Vi sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed.

Vi har en fri og uformel omgangsform - og vores medarbejdere har stor frihed under stort ansvar. Du kommer til at indgå i en organisation, hvor nøgleordene er kvalitet, samarbejde og hjælpsomhed, og hvor hverdagen er lige så sjov, som den er krævende.

Mylmage har kåret Magnetix som branchens bedste bureau fem år i træk.

Vil du gerne i betragtning til jobbet? 

Eller vide mere før du beslutter dig?

 

Så send en mail med dine kontaktoplysninger, eller ring til vores HR Recruitment Partner, Cecilie Tøfting på:

ctk@magnetix.dk / telefon: 28270244

 

Vi glæder os til at høre fra dig!