Media Consultant

1. april 2019

Til mediebureauet dentsu X, søger vi en Media Consultant med erfaring, der kan understøtte vores leverancer indenfor medieplanlægning, kampagneeksekvering og optimering af annonceeffekter

Arbejdssted: København V 

LIDT OM DIT NYE JOB

Indtil maj i 2018 var dentsu X en medieafdeling i Magnetix. Afdelingen har de seneste år oplevet en stabil og solid vækst, og vi har nu omdannet afdelingen til et selvstændigt mediebureau, dentsu X. 

Som mediebureau arbejder vi med dynamikken imellem brand og forbruger. Vi brænder for at skabe og planlægge den relevante og effektive eksponering, som i alle faser af kunderejsen bidrager til vores kunders forretning.

Som en del af dentsu X vil dine primære opgaver være medieplanlægning, indkøb, kampagneopsætning og afrapportering af kampagnerelaterede aktiviteter. Dog indgår du også i en virksomhed med mange andre stærke specialister inden for programmering, konceptudvikling, usability, design og projektledelse som alle kan få brug for din hjælp.

VI TILBYDER

Du får en fantastisk arbejdsplads midt i byen med udsigt over Søerne, hvor der sker noget, hvor fremtiden står åben og hvor dine muligheder for at påvirke tingene kun begrænses af din energi og dine kompetencer. Du får mulighed for at arbejde med nogle af de skarpeste kollegaer i branchen for spændende kunder, og du får opgaver og ansvar der til fulde matcher dine kompetencer. 

Vi har høje forventninger – og meget at tilbyde.

Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af:

  • Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
  • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost 
  • Fredagsbar og vinklub
  • Skræddersyet onboarding program og mentorordning

Og så er der festerne: Den populære kundefest Samklang, sommerfesten, julefrokosten og julehygge-dagen for børnefamilier.

OM DIG

Først og fremmest har du en god portion interesse for digital markedsføring og effektmåling

Du har allerede kendskab til Google AdWords, Facebook annoncering og Google Analytics 

Du er komfortabel med kundekontakt

Du er helt sikkert skrap til Excel og Powerpoint

Personligt er du selvkørende og initiativrig. 

OM OS

Vi er et integreret dialog- og webbureau i Isobar Nordics, en del af Dentsu Aegis Network. Vi sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed.

Vi har en fri og uformel omgangsform - og vores medarbejdere har stor frihed under stort ansvar. Du kommer til at indgå i en organisation hvor nøgleordene er kvalitet, samarbejde og hjælpsomhed, og hvor hverdagen er lige så sjov, som den er krævende.

Vil du gerne i betragtning til jobbet?

Eller vil du vide mere før du beslutter dig?

 

Så send dit CV samt et kort resumé eller ring til vores HR Recruitment Partner, Cecilie Tøfting på:

 cecilie.toefting@isobar.com / 28270244. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!