Junior Reporting & Analytics Consultant

14. februar 2019

Til mediebureauet dentsu X søger vi en kollega, der er klar på at dykke dybt ned i Excel – og som ikke kommer op igen før datavisualiseringer og analyser står knivskarpt.

Arbejdssted: København V 

LIDT OM DIT NYE JOB

Indtil maj i 2018 var dentsu X en medieafdeling i digitalbureauet Magnetix. Afdelingen har de seneste år oplevet en stabil og solid vækst, og vi har nu omdannet afdelingen til et selvstændigt mediebureau, dentsu X. 

Den vækst betyder nu også, at vi søger en kollega til vores ’Reporting & Analytics’ team. I dette team arbejder vi med data fra a til z i bestræbelserne på at skabe indsigt om vores kunders forretning - samt vores arbejdes indflydelse herpå. 

Teamet er specialiseret i at indsamle, organisere, visualisere og analysere al slags data. Det være sig eksempelvis data om web, salg, målgrupper, medietryk, efterspørgsel, vejr, brandkendskab og meget mere.

Hermed nogle buzzwords du vil falde over i hverdagen:

Excel, automatisering, dataverificering, dashboards, analyse, API, Google sheets og meget mere.

VI TILBYDER

Du får en fantastisk arbejdsplads midt i byen med udsigt over Søerne, hvor der sker noget, hvor fremtiden står åben og hvor dine muligheder for at påvirke tingene kun begrænses af din energi og dine kompetencer. Du får mulighed for at arbejde med nogle af de skarpeste kollegaer i branchen for spændende kunder, og du får opgaver og ansvar der til fulde matcher dine kompetencer. 

Vi har høje forventninger – og meget at tilbyde.

Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af: 

  • Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
  • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost 
  • Fredagsbar og vinklub
  • En række personalegoder og rabatter via Benify Danmark
  • Skræddersyet onboarding program og mentorordning

Og så er der festerne: Den populære kundefest Samklang, sommerfesten, julefrokosten og julehygge-dagen for børnefamilier.

OM DIG

Du er først og fremmest skarp på tal.

Din uddannelse er ikke det vigtigste. Måske er den økonomi og matematikfokuseret eller måske er den mere datafokuseret. Uanset hvad, så er vi klar til at lære dig ALT hvad vi ved. 

MEN… Og dette er det allervigtigste: Vi forlanger, at du medbringer et personligt drive og en uslukkelig faglig tørst. 

OM OS

Vi er et globalt mediebureau netværk ’dentsu X’ og en del af Dentsu Aegis Network. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark.

Vi har en fri og uformel omgangsform - og vores medarbejdere har stor frihed under stort ansvar. Du kommer til at indgå i en organisation, hvor nøgleordene er kvalitet, samarbejde og hjælpsomhed, og hvor hverdagen er lige så sjov, som den er krævende.

Vil du gerne i betragtning til jobbet, så send dit CV og din ansøgning til jobs@magnetix.dk

 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen? Så ring til vores HR Recruitment Partner, Cecilie Tøfting, på 28270244. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.