Frontend Developer

15. januar 2019

Vil du være med hele vejen fra koncept til go live? Er du en dygtig frontend udvikler med fingeren på pulsen og vil du gerne arbejde med store webløsninger og de nyeste teknologier? Er du samtidig idérig, løsningsorienteret og en rigtig god kollega, så er det dig vi har brug for hos Magnetix.

Arbejdssted: København V

LIDT OM DIT NYE JOB

Vi arbejder i teams, med levende tværfaglig sparring, og du kommer aldrig til at sidde alene med en opgave. I dit fagteam møder du dine ligesindede, nogle af landets bedste frontend udviklere og digitale designere. I samarbejde med kollegaerne i dit kundeteam, bestående af kommercielle talenter, kreative ildsjæle og dedikerede udviklere, skaber du ultimative kundeoplevelser på tværs af teknologier, kanaler, browsere og devices. 

Vi tror på at frontend skal være med fra starten af projektet. Du får ansvaret for at udtænke den helt rigtige frontend arkitektur til løsningen. Vi tror på ’designing-in-the-browser’ og konceptet får først sjæl og puls når det kan opleves rigtigt. Derfor arbejder vores Frontend’ere tæt sammen med Art Directors og UX’ere for at skabe løsningen i browseren allerede i konceptfasen.

Når løsningen skal implementeres, arbejder du tæt sammen med udviklerne. Vi arbejder altid agilt og i sprints med seriøse processer, systemer og stærk projektledelse.

Vi brænder for vores løsninger – og skaber værdi for vores kunders kunder. Vi elsker at lave frontend der er baseret på de sidste nye muligheder og trends. 

VI TILBYDER 

Du får en fantastisk arbejdsplads midt i byen med udsigt over Søerne, hvor der sker noget, hvor fremtiden står åben og hvor dine muligheder for at påvirke tingene kun begrænses af din energi og dine kompetencer. Du får mulighed for at arbejde med nogle af de skarpeste kollegaer i branchen for spændende kunder, og du får opgaver og ansvar, der til fulde matcher dine kompetencer. 

Vi har høje forventninger – og meget at tilbyde. 

Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af: 

  • Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
  • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost 
  • Fredagsbar og vinklub
  • Skræddersyet onboarding program og mentorordning 

Og så er der festerne: Den populære kundefest Samklang, sommerfesten, julefrokosten og julehygge-dagen for børnefamilier.

OM DIG

Du er en teknisk dygtig frontend udvikler, du tænker kreativt og brænder for kvalitet i kode og performance. 

  • Du har en selvstændig og målrettet attitude til dit arbejde. 
  • Du er nysgerrig af natur og følger altid med i udviklingen og kan slet ikke lade være med at sætte dig ind i det sidste nye.
  • Du er grundig og disciplineret i dit arbejde. Du finder det naturligt at teste og kvalitetssikre og hele tiden optimere.
  • Du motiveres af at lave kreative kvalitetsløsninger og af at indgå i et team med dygtige kolleger.
  • Du er positiv og konstruktiv.
  • Du er god til at indleve dig og har et stort drive.

OM OS

Vi er et integreret dialog- og webbureau i Isobar Nordics, en del af Dentsu Aegis Network. Vi sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed. 

Vi har en fri og uformel omgangsform - og vores medarbejdere har stor frihed under stort ansvar. Du kommer til at indgå i en organisation hvor nøgleordene er kvalitet, samarbejde og hjælpsomhed, og hvor hverdagen er lige så sjov, som den er krævende.

Mylmage har netop kåret Magnetix som branchens bedste bureau for 6. år i træk.

Vil du gerne i betragtning til jobbet, så send dit CV og din ansøgning til jobs@magnetix.dk

 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen? Så ring til vores HR Recruitment Partner, Cecilie Tøfting, på 28270244. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.