Erfaren React Native app-udvikler

4. januar 2019

Du har erfaring med udvikling af apps i React Native til både iOS og Android. Brænder du for at udvikle løsninger, der giver høj forretningsværdi for kunden? Så er du måske den app-udvikler, vi har brug for i Magnetix.

Arbejdssted: København V

LIDT OM DIT NYE JOB

Du kommer til at arbejde med udvikling af apps i React Native til både iOS og Android. Du kommer primært til at arbejde med React og TypeScript-delen af app-udviklingen, men der vil også opstå behov for lidt native-udvikling samt håndtering af build/deploy-proces. På sigt kommer du sandsynligvis til at arbejde med apps til flere forskellige kunder.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre fagspecialister:

 • Design- og UX-specialister for at skabe den grænseflade, du kommer til at implementere.
 • Backend-udviklere for at skabe den optimale integration til backenden.
 • Andre app-udviklere for at udvikle app’en.Du bliver desuden en del af en app stack, hvor der vil være masser af faglig sparring.

Da vi altid er interesserede i at udvikle vores gode medarbejdere, tilbyder vi et bredt spektrum af karriereveje for de, som ønsker større faglige udfordringer og udfoldelser. 

VI TILBYDER

Du får en fantastisk arbejdsplads midt i byen med udsigt over Søerne,hvor der sker noget, hvor fremtiden står åben og hvor dine muligheder for at påvirke tingene kun begrænses af din energi og dine kompetencer. Du får mulighed for at arbejde med nogle af de skarpeste kollegaer i branchen for spændende kunder, og du får opgaver og ansvar, der til fulde matcher dine kompetencer. 

Vi har høje forventninger – og meget at tilbyde.

Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af:

 • Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
 • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost 
 • Fredagsbar og vinklub
 • En række personalegoder og rabatter via Benify Danmark
 • Skræddersyet onboarding program og mentorordning

Og så er der festerne: Den populære kundefest Samklang, sommerfesten, julefrokosten og julehygge-dagen for børnefamilier.

OM DIG

Som person er du en initiativrig, passioneret og selvkørende. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er pligtopfyldende og god til at strukturere din hverdag. Du har let til grin og motiveres af at arbejde på tværs af faggrupper. Desuden trives du i et team, hvor alle løfter i flok. 

Derudover forventer vi, at du:

 • Har indgående erfaring med React Native-apps
 • Har minimum 2 års fuldtidserfaring som app-udvikler
 • Meget gerne erfaring med brug af TypeScript
 • Har erfaring med estimering af opgaver og projekter
 • Har erfaring med agil udvikling
 • Minimum har en mellemlang, relevant videregående uddannelse
 • Er drevet af en passion for at levere det bedste resultat 

OM OS

Vi er et integreret dialog- og webbureau i Isobar Nordics, en del af Dentsu Aegis Network. Vi sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed.

Vi har en fri og uformel omgangsform - og vores medarbejdere har stor frihed under stort ansvar. Du kommer til at indgå i en organisation, hvor nøgleordene er kvalitet, samarbejde og hjælpsomhed, og hvor hverdagen er lige så sjov, som den er krævende.

Mylmage har netop kåret Magnetix som branchens bedste bureau for 6. år i træk.

Vil du gerne i betragtning til jobbet, så send dit CV og din ansøgning til jobs@magnetix.dk

 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen? Så ring til vores HR Recruitment Partner, Cecilie Tøfting, på 28270244. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.