Digital Designer

24. august 2018

Hvis du tilhører den sjældne race, der både kan kode og designe, så har vi drømmejobbet til dig.

Arbejdssted: København V

LIDT OM DIT NYE JOB

Du tænder på at designe og kode ultimative oplevelser på tværs af teknologier, kanaler, browsere og devices. Her bliver du en del af et team, hvor der er spændende udfordringer og plads til at udfolde sig. 

Vi tror på ’designing-in-the-browser’. Konceptet får først sjæl og puls når det kan opleves rigtigt. Derfor skal du arbejde tæt sammen med AD, Copy og UX for at skabe løsningen i browseren allerede i konceptfasen. 

Når løsningen skal implementeres, arbejder du tæt sammen med udviklerne. Vi arbejder næsten altid agilt og i sprints.

Vi arbejder i teams, med levende tværfaglig sparring, og du sidder aldrig alene med en opgave. 

Vi elsker at lave front end som er baseret på de sidste nye muligheder og trends. Vi er ikke låst til en given stack eller teknologi. Vi bruger hovedet og udtænker ambitiøse, velovervejede frontend-løsninger. Vi brænder for at skabe værdi for vores kunders kunder.

VI TILBYDER 

Du får en fantastisk arbejdsplads midt i byen med udsigt over Søerne og ca. 200 nye, dygtige og dedikerede kolleger at sparre med i et stemningsfyldt, åbent miljø. Men i virkeligheden bør du opleve stedet selv, så hvis du giver os en time af din tid, giver vi en rundvisning og en kop kaffe. 

Som medarbejder hos os kan du blandt meget andet nyde godt af:

 • Medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
 • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost med mulighed for take-away.
 • Fredagsbar og vinklub
 • En række personalegoder og rabatter via Benify Danmark
 • Skræddersyet onboarding program og mentorordning

Og så er der festerne: Den populære kundefest - Samklang, sommerfesten, julefrokosten og julehygge-dagen for børnefamilier. 

OM DIG

Du har helt sikkert bunkevis af erfaring med at kode og designe frontend. Du er dygtig til JS og har sikkert erfaringer med React, Vue eller Angular eller lign. Samt Adobes kreative programpakke og andre designværktøjer.

Du har holdninger til webdesign, responsiv web, designing-in-the-browser, mobile og touch animation samt digital kommunikation. 

Du kan omsætte ideer til løsninger. Du kan slet ikke lade være med at udfordre og komme med forslag, der giver vores løsninger en ekstra dimension. Du har en sitrende lyst til at levere topkvalitet hele vejen fra koncept til implementering. Du er diplomatisk og god til at samarbejde med andre kolleger. Du bliver en vigtig del af et team med dedikerede kolleger. 

 • Du har en selvstændig og målrettet attitude til dit arbejde.
 • Du er nysgerrig af natur og følger altid med i udviklingen og kan slet ikke lade  være med at sætte dig ind i det sidste nye.
 • Du er grundig og disciplineret i dit arbejde. Du finder det naturligt at teste og kvalitetssikre.
 • Du motiveres af at lave kreative løsninger og af at indgå i et team med dygtige kolleger.
 • Du er positiv og konstruktiv.
 • Du er god til at indleve dig og har et stort drive.

OM OS

Vi er et integreret dialog- og webbureau i Isobar Nordics, en del af Dentsu Aegis Network. Vi sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed.

Vi har en fri og uformel omgangsform - og vores medarbejdere har stor frihed under stort ansvar. Du kommer til at indgå i en organisation hvor nøgleordene er kvalitet, samarbejde og hjælpsomhed, og hvor hverdagen er lige så sjov, som den er krævende.

Mylmage har kåret Magnetix som branchens bedste bureau fem år i træk.

Vil du gerne i betragtning til jobbet, så send dit CV samt et kort resumé til jobs@magnetix.dk

 

Eller vil du vide mere før du beslutter dig?

Så ring til vores HR Recruitment Partner, Cecilie Tøfting, på 28270244.