• danbolig - Vores Nabolag

    Da en villavej, en vårsang og verdens bedste burger blev digital

Via unikke geodata og et interaktivt landkort kan du lære dit nye nabolag og alle der bor der at kende - inden du beslutter, om du vil flytte ind

UDFORDRING

Hvordan hjælper man bedst interesserede købere med at kvalificere deres valg om at flytte? Og kan man udnytte danskerne viden om deres lokalområde til at omkalfatre den digitale boligpræsentation?

Teknologi kan bringe mennesker sammen og oplevelser helt tæt på. Det betyder fagre nye markedsføringsmuligheder – og en generation af forbrugere, der stiller tårnhøje krav til den digitale oplevelse. Også når det kommer til boligsalg; Hvorfor skal man tanke rejsekortet for at opleve det hus og det nabolag, man har kig på? Og kan man få mere end flotte billeder og talrækker ud af en online boligpræsentation? Sammen med Magnetix har danbolig skabt en helt ny digital tjeneste, der vil redefinere normerne for online boligformidling. 

INDSIGT

Vores nabolag er et autentisk møde med Danmarks 2.000 nabolag og en helt ny måde at opdage dit næste hjem.

Løsningen bygger på grundpræmissen, at et hjem er mere end mursten, rockwool og et fedt køkken. Det er også duften fra det lokale bageri, grøntmarkedet nede ved svinget og hullet i cykelstien, man vænner sig til at cykle udenom. Og den mest begavede boligpræsentation er derfor den, der forsyner køberne med unikke indsigter om både boligen og alt det, der omgiver den. I en intuitiv navigation kan brugeren bevæge sig fra nabolag til nabolag – og blandt andet udforske de interaktive kort, hvor brugergenererede hotspots blander sig med danboligs egne pins, som viser vej til indkøb, kælkebakker og meget mere. En blanding af psyko- og demografiske data om de lokale og data om boligmarkedet og giver brugerne et komplet vue af nabolaget ”bag facaden”. 

LØSNING

Vores nabolag er et af de mere omfattende projekter, der indgår i danboligs digitale strategi for 2017/18.

Udover den digitale kampagne- og medieplan har Magnetix, i alliance med Geomatic, stået for både teknisk udvikling, regler for datatræk, inddeling af Danmark i relevante nabolag, samt kreativ eksekvering i både design og tekst. Løsningen skal motivere lokale til at berige deres nabolagsside med data og fungere gnidningsfrit på alle skærme, så købere kan sætte boligjagten ind overalt. Men først og fremmest skal løsningen være fleksibel, så det er muligt at detaljere, forbedre og udvikle de muligheder og den data, der præsenteres på siderne. For Vores nabolag er en aldrig afsluttet fortælling om de mennesker, de fællesskaber og de hemmelige kroge, der gør et hjem til et hjem. 

RESULTATER

Blot en uge er gået, siden danskerne fik mulighed for at sætte deres favoritspots på kortet. Men allerede nu tør vi vove et jubelråb

”Fantastisk grønt område med boldspil og legepladser”, skriver Per om Byparken i Ørestad, mens Nis fra Ebeltoft anbefaler Ebeltofts sejlklubber og kajakklubber, hvor alle ”bliver taget godt imod”. I Rønne tipper Mikael om den ugenerede badestrand ved Galløkken og I Rungsted anbefaler Eva sine yndlingsrestauranter på havnen. Over hele Danmark blinker de lokales favoritsteder og viser landets nabolag fra helt nye sider. 

Ulrik Mailand

Ulrik Mailand

Alliance Director


+45 40408073